StoryEditorOCM
Teniskratko i slatko

Švicarski tenisač volio je ovu poznatu Hrvaticu koju su svi optuživali da mu je uništila brak: ‘Bilo je jako teško‘

Piše Sport SD
27. prosinca 2023. - 20:13

Stanislav Wawrinka u travnju 2015. godine razveo se od supruge Ilham nakon šest godina braka, u kojem su zajedno dobili kćer Alexiju. Nakon raspada braka, počele su se širiti priče o pravim razlozima za razvod, a Blick je objavio da je Stan već započeo novu vezu, i to s poznatom Hrvaticom. 

U pitanju je bila 12 godina mlađa, Donna Vekić. Švicarski tenisač i Osječanka započeli su romansu 2015., iste godine kad se Wawrinka razveo, zbog čega su mnogi zaključili da je ona kriva za razvod. Par u početku nije davao izjave o svojoj ljubavi, ali je zato Donna nakon prekida govorila o tome koliko je bio bolan njihov rastanak. Nju je najviše boljelo što se pisalo da je ona kriva za razvod.

- Teško bi se moglo reći da je naša veza bila tajna. Svi ljudi oko nas, oni iz tenisa, znali su da smo Stan i ja par te je bilo pitanje vremena kada će to izaći na svjetlo dana, priznala je Donna te dodala kako joj je to razdoblje bilo jako teško.

- Svakome je teško preboljeti prekid veze, pogotovo ako je to vaša prva važnija veza, a sve se odvija pod lupom javnosti. Najviše me boljelo to što su novinari izvrtali istinu i pisali da sam ja kriva za raspad njegova braka, što je miljama daleko od istine. No, energiju sam odlučila usmjeriti na tenis što mi se na kraju višestruko vratilo. Konačno imam više vremena za svoje prijateljice i obitelj, istaknula je tada u intervjuu za Cosmopolitan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 14:38