StoryEditor
Teniszadar i beograd

Bahati Zverev prešao je sve granice: prije tjedan dana se ispričavao, a sada krši samoizolaciju i provodi se na partyju

Piše R.R.
28. lipnja 2020. - 23:33
Andrej Isakovic/AFP

Treći tenisač svijeta Nijemac Aleksander Zverev šokirao je svjetsku javnost svojim ponašanjem. Posljednja dva tjedna Zverev je nastupa na Adria touru u Beogradu i Zadru, provodio se na zabavama, igrao košarku, nogomet, nije propustio niti jedan party.
No nakon što je u Zadru otkriveno da je Grigor Dimitrov pozitivan na koronavirus zavladala je mala panika, testirani su svi i na žalost neki poput Novaka Đokovića, Borne Ćorića i Gorana Ivaniševića su pozitivni.

Zverev se vratio u Njemačku gdje je imao obavezu biti u samoizolaciji. No trajalo je to samo šest dana. Jer Zverev je snimljen na zabavi kako uživa u društvu prijatelja, ali i većeg broja ljudi u klubu. Očito izjave nakon turnira su bili samo farsa, Zvereva baš i nije previše briga za koronavirus ili mogućnost da je kršenjem izolacije raširi.

- Duboko se ispričavam svima koje sam doveo u opasnost. Nastavit ću slijediti upute i pridržavati se samoizolacije – rekao je tada Zverev.

Šest dana kasnije ove riječi su ostale samo "mrtvo slovo na papiru". Očito je zabava Zverevu puno važnija od odgovornosti.

Izdvojeno

04. kolovoz 2020 17:23