StoryEditorOCM
Strani nogometoglasio se o ponudi

Vatreni je preko noći postao legenda zbog jednog komentara: narugao se Saudijcima koji mu nude milijune

Piše SPORT SD
28. lipnja 2023. - 10:31

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović odbio je ponudu Al Nassra po kojoj bi zarađivao 20 milijuna eura godišnje. Inter i Saudijski klub su sve dogovorili, međutim, 30-godišnji veznjak je zatražio godišnju plaću od 30 milijuna eura.

Uz to, u cijelu priču je uključena i Barcelona koja je Interu ponudila 15 milijuna eura i jednog igrača hrvatskog reprezentativca. Brozovićevi agenti trenutno pregovaraju s oba kluba, a situacija se mijenja iz dana u dan.

Vijest da želi veću plaću je završila i na društvenim mreža, a jedna navijačica Intera i se našalila s Brozovićem i napisala mu da "traži 40 milijuna eura po sezoni"

Javio se i sam Brozović: "50 će biti dovoljno", napisao je u osmijeh.

Dodajmo da je nedavno španjolski AS napisao: "Ako Barcelona napravi dobru financijsku konstrukciju i pošalje službenu ponudu, Marcelo Brozović će potpisati. On je vrlo zainteresiran za Xavijev projekt i spreman je čekati još nekoliko dana."

Pokaže li se ovo istinitim, Brozović bi se tako pridružio Modriću i uzeo manji iznos novca samo da nastavi igrati nogomet na najvišoj razini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 17:41