StoryEditorOCM
Strani nogometNajveća podrška

Tko su ‘bolje polovice‘ slavnih nogometašica? Treneri, nogometaši, a tu je i kći ‘najluđeg‘ košarkaša ikad...

Piše Sport SD
20. srpnja 2023. - 13:00

Dok se nogometaši u svojim klubovima pripremaju za novu sezonu, a nekima je već i počela, nogometašice igraju Svjetsko prvenstvo u Australiji i Novom Zelandu. Da je riječ o muškom Mundijalu, portali bi već bili puni fotografija boljih polovica slavnih nogometaša. Odlučili smo zato udariti kontru, pa prokopati tko su bolje polovice slavnih nogometašica.

Kći slavnog košarkaša Denisa Rodmana, Trinity, članica je ženske nogometne reprezentacije SAD-a. Sa slavnim prezimenom na leđima pokušat će u Ameriku donijeti novi naslov svjetskih prvakinja. Engleska reprezentativka Alex Greenwood djevojka je Jacka O‘Connella, također nogometaša koji igra za Sheffield United.

Nadalje, Julie Ertz svog je životnog suputnika također pronašla u svijetu sporta. Njezin suprug je Zach Ertz, igrač američkog nogometa, osvajač Super Bowla. Amerikanka Sophia Smith često objavljuje fotografije na kojima je u zagrljaju Michaela Wilsona koji je također profesionalac u američkom nogometu, nastupa za Arizona Cardinalse.

Engleska kapetanica Millie Bright srce je obrane Chelseaja i reprezentacije, a u vezi je s američkim trenerom Lewijem Crewom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 01:42