StoryEditorOCM
Strani nogometsve su poharali

Real Madrid je ‘opljačkao‘ velikog konkurenta: šest mladih igrača Atletica prešli su u ‘kraljevski klub‘

Piše R. R.
24. lipnja 2023. - 09:00

Real Madrid nije u dobrim odnosima s gradskim konkurentom Atleticom, a nakon onog što su sada napravili, ti odnosi će još dodatno biti poljuljani.

„Kraljevski klub“ je odlučio uzeti šestoricu velikih talenata iz omladinske škole Atletica. Ponudili su uvjete kakvi se ne odbijaju i doslovno ispraznio svlačionicu Atletica koji je ostao bez nekih od najvećih talenata i igrača kojima se predviđa velika karijera

Najzvučnije ime je španjolski reprezentativac Ariel Nkoghe, ovom 16-godišnjem stoperu se predviđa velika karijera, Real mu je ponudio mnogo bolje uvjete i mladi igrač se odlučio na veliku izdaju. Među talentiranim igračima koji će obući dres Reala još su braća Alameda, Nacho i Jaime, zatim Noath Perez, Inigo Fresco, te Corcova.

Pokušao je Atletico spriječiti Real da im napravi kaos u mladoj momčadi i spriječiti odlazak mladih igrača, ali u tome nisu uspjeli. Ranije su gradski konkurenti imali pakt da ne kradu mlade igrače iz protivničkih redova. Real je to prekršio potpisom Jesusa Fortea i od toga trenutka je primirje završilo.

Nije Atletico jedina ‘žrtva‘ Real Madrida. Čak desetorica mladih igrača Getafea prešla su u „kraljevski klub“, šestorica iz Leganesa, četvorica iz Alcobendasa, te trojica iz Valencije. Real je pokazao veliku moć u odnosu na druge momčadi. Opljačkali su pola lige, a sigurno će odlasci mladih igrača najviše boljeti njihovog gradskog konkuenta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 19:17