StoryEditorOCM
Strani nogometdanas sastanak

Procurili detalji ugovora, evo kada bi Igor Tudor trebao preuzeti Napoli

Piše Sport SD
14. studenog 2023. - 07:00

Sve je izvjesnije da će Igor Tudor, nekadašnji igrač Hajduka i Juventusa, odnosno bivši trener Marseillea, Verone i Udinesea preuzeti Napoli. Aktualni talijanski prvak u načelu se zahvalio svom dosadašnjem treneru Rudiju Garciji. Službeno priopćenje kluba na tu temu još nije osvanulo u medijima, ali za očekivati je da će se to dogoditi u tijeku utorka - pišu Sportske novosti.

Tada bi, prema relevantnijim talijanskim medijima, trebala biti dogovorena i suradnja Napolija s Tudorom. Calciomercato piše da je novi sastanak ljudi iz uprave kluba s Anthonyjem Šerićem, bivšim hrvatskim reprezentativcem i Tudorovim agentom zakazan za utorak ujutro. S Tudorom je još ranije razgovor obavio predsjednik Napolija, Aurelio de Laurentiis, a nakon toga su u javnost isplivali i neki detalji Tudorova ugovora.

Dok je njegov prethodnik Garcia na stolu imao dvogodišnji ugovor, Tudor će na stol dobiti ugovor tek do kraja ove sezone. Naravno, postojat će i klauzula u automatskom produljivanju ugovora ukoliko se ostvare zacrtani, ugovorom ugravirani ciljevi.

Tudor bi, ako sve prođe po planovima obiju strana, kao novi trener Napolija mogao biti potvrđen već večeras. Calciomercato dodaje da bi Tudor u Napulju mogao biti već u srijedu ujutro, kada bi obavio i njegov prvi trening s novom momčadi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 00:02