StoryEditorOCM
Strani nogometnajdublja sućut

Predsjednik FIFA-e Gianni Infantino odao počast ‘vizionaru‘ Berlusconiju

Piše Hina
12. lipnja 2023. - 17:11

Predsjednik FIFA-e Gianni Infantino u ponedjeljak je u izjavi odao počast "vizionaru koji je u nogometnom smislu sve planirao mnogo prije drugih", nakon smrti Silvija Berlusconija, bivšeg talijanskog premijera i bivšeg vlasnika AC Milana, tvrdi AFP.

"Mnogi su ga smatrali vizionarom i bili su u pravu. Što se nogometa tiče, sve je isplanirao puno prije svih", napisao je Gianni Infantino.

image

Gianni Infantino

AFP

"Želim ga se sjećati ovakvog, kao osobu koja je - u našem voljenom sportu - sanjala, a potom te misli pretvorila u stvarnost. Veliki zagrljaj i moja najdublja sućut svima koji su ga voljeli. I hvala vam što ste nam omogućili da volimo ovu nevjerojatnu igru”, dodao je predsjednik Međunarodne nogometne federacije o bivšem čelniku i biznismenu, koji je preminuo od leukemije u 86. godini.

Obožavatelj nogometa Silvio Berlusconi bio je na čelu AC Milana 31 godinu, koji je u njegovoj eri pet puta osvojio Ligu prvaka, prije nego što je klub 2017. prodao kineskim investitorima. Kupio je talijanski klub Monza 2018. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 05:37