StoryEditorOCM
Strani nogometozljeda na treningu

Oršić u suzama jecao od bolova, suigrači se hvatali za glavu. Pogledajte što se dogodilo

Piše Marko Crnjak/SN
23. srpnja 2023. - 18:27

Za Mislava Oršića nedjeljni je trening Trabzonspora završio ranije. Informacija je još uvijek malo, no viđeni kadrovi ne slute na dobro. Čini se da je donedavni hrvatski reprezentativac pokupio ozljedu u duelu Hakanom Yesiliom, pišu Sportske novosti.

Tijekom treninga pod vodstvom Nenada Bjelice, Yeslin se nezgodno sudario s Oršićem u pokušaju da mu oduzme loptu i pritom poprilično nezgodno startao na desnu nogu našeg napadača. Bivši dinamovac srušio se instantno i uz bolan krik te završio u suzama.

Po priloženoj snimci, čini se da se radi o jakim bolovima. Oršić se držao za koljeno, liječnički tim brzo se pojavio na terenu, a okupili su se i suigrači, od kojih se nekolicina njih uhvatila za glavu vidjevši Hrvata kako se previja od bolova. U ponedjeljak će biti jasno o kakvoj se ozljedi radi.

- Liječenje našeg nogometaša Mislava Oršića, koji se ozlijedio na današnjem treningu naše momčadi, započeo je naš liječnički tim. Oršićeva situacija bit će jasna nakon magnetne rezonance koja će biti napravljena sutra.

Možemo se samo nadati da situacija samo naoko izgleda ozbiljno, ali gestikulacije Oršića i suigrača, nažalost, upućuju na neki manje sretan scenarij. Ipak, okanimo se uranjenih zaključaka i pričekajmo rezultate pretrage.

Naš napadač kod Bjelice je dobio priliku oživjeti karijeru nakon očajne epizode u Southamptonu, gdje nije ni dobio šansu. Stvarno bi bio nevjerojatan peh da Oršić ponovno, no ovaj put iz drugih razloga, duže vrijeme izbiva s travnjaka...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 13:06