StoryEditorOCM
Strani nogometstradao na treningu

Oršić nema sreće: ovo su najnovije vijesti, prijeti mu duga pauza

Piše Sport SD
24. srpnja 2023. - 10:32

Mislav Oršić nema sreće. Nakon što mu je engleska epizoda u Southamptonu završila potpuno drukčije nego što je očekivao, početak nove, one u Turskoj mogao bi biti dosta težak - pišu Sportske novosti.

Hrvatski je reprezentativac, naime, jučer stradao na treningu Trabzonspora kojeg vodi Nenad Bjelica. Sudario se sa suigračem Hakanom Yesiliom, a odmah se vidjelo da je riječ o teškom udarcu jer se Oršić u bolovima držao za koljeno dok su se oko njega okupili suigrači od kojih se nekoliko uhvatilo za glavu.

Oršić je završio trening, a iz Trabzonspora su rekli kako će više informacija moći dati nakon magnetne rezonance dok vijesti iz Turske javljaju kako bi ozljeda mogla biti jako ozbiljna. Naime, turski Sport Digitale tvrdi kako je Oršiću dijagnosticirano napuknuće križnih ligamenata u koljenu. Ako je ta vijest istinita, Oršić će nekoliko mjeseci biti van terena.

Trabzonspor bi sve trebao potvrditi tijekom dana, a nadamo se samo da su turski novinari u ovom slučaju precizni kao što su to svih ovih dana sa seljenjem Dominika Livakovića i Brune Petkovića u tamošnje klubove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 01:50