StoryEditorOCM
Strani nogometprvi nalazi

Nizozemci javljaju: Nesretni Ivanušec je na štakama, ali ipak ima i jedna dobra vijest

Piše Marko Crnjak, Davorin OlivARI - SN
20. rujna 2023. - 21:24

Hrvatsku reprezentaciju zahvatile su zaista nevjerojatne okolnosti na poziciji lijevog krila. Prije dva mjeseca tešku ozljedu križnih ligamenata zaradio je Mislav Oršić, sredinom ovog tjedna povrijedio se Luka Ivanušec, a bolne vijesti u srijedu su stigle i iz Londona - Ivan Perišić podijelio je Oršićevu sudbinu, zadobio istu ozljedu i mjesecima će nedostajati Tottenhamu i Vatrenima.

Čak je i Luka Stojković, novitet Dinama koji bi - tko že znati - u savršenom scenariju možda i uletio na radar Zlatka Dalića u ovako teškim okolnostima, također van pogona...

Trener Trabzonspora Nenad Bjelica u ponedjeljak je otkrio da bi se Oršić mogao vratiti na travnjak u veljači iduće godine, Perišićev peh još uvijek je friška vijest da bi se mogli donositi detaljni zaključci, ali prve konkretne informacije stižu iz Nizozemske - Ivanušec je u srijedu viđen u liječničkim prostorijama Erasmus MC-a, gdje se nalazi liječnička ordinacija Feyenoorda, prenosi dobro upućeni tamošnji portal 1908.nl.

Napadač Vatrenih hoda na štakama i sa steznikom na lijevom stopalu i još uvijek se čekaju cjeloviti rezultati obavljene magnetske rezonance, no bitno je naglasiti da je izbjegnut najgori scenarij - spomenuti medij piše da Ivanušec nije zadobio prijelom kosti.pišu Sportske novosti.

"MRI analiza dat će jasne rezultate, ali ni kojem slučaju nije riječ o prijelomu", stoji u njihovom tekstu.

Kolika je težina ozljede Ivanušeca znat ćemo nakon magnetske rezonance, ali pozitivna stvar je što ništa nije slomljeno, a rezonanca će biti obavljena nakon što oteklina splasne. Ali čini se da ozljeda ipak nije teže naravi.

- Napuknuo je ligament, ne glavni, stoga bih se mogao vratiti na teren za dva, tri tjedna, bitno je da nije pukla nijedna kost, niti ima izljeva krvi - javio nam se Ivanušec.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 01:09