StoryEditorOCM
Strani nogomettrojica u zaleđu

Neviđena lakrdija u susjedstvu, uzalud su se gosti žalili, pogledajte propust sudaca u nadoknadi

Piše Sport SD
19. listopada 2023. - 09:15

Derbi bosanskohercegovačke Premijer lige između Borca i Sarajeva završio je podjelom bodova (1:1). Susret u Banjaluci ostat će upamćen ponajviše po nevjerojatnom propustu sudaca - pišu Sportske novosti.

Gol je za vodstvo Sarajeva postigao Ajdin Hasić u 68. minuti, a nevjerojatna se situacija odvila u sudačkoj nadoknadi. Glavni je djelitelj pravde utakmicu produžio za čak sedam minuta, a u petoj se minuti dogodila neshvatljiva pogreška sudačke trojke.

Naime, Cortez je uputio udarac glavom, vratar Šahinović sjajno intervenirao, međutim odbio je loptu samo do jednog od trojice igrača Borca koji su očigledno stajali u nedozvoljenoj poziciji.

Video pogledajte OVDJE.

Umjesto da glavni sudac Musa svira zaleđe, odlučio je pokazati na centar nakon što je usred gužve najspretniji bio bivši igrač Rijeke Zoran Kvržić koji je loptu u gol ugurao sa samo dva metra.

Uzalud su se gosti žalili, VAR-a u BiH ligi nema, promjene rezultata nije bilo, a mediji su situaciju opisali kao nevjerojatnu.

"Neviđena lakrdija: Zaleđe čisto kao suza, a pomoćni sudac spava", naslov je na Sportsport.ba, koji piše da "upravo ovakve sitnice kroje tablice na kraju sezone i možda upravo ovaj detalj bude jedan od prijelomnih u borbi za titulu".

Borac je ostao vodeći na ljestvici s 25 bodova, slijedi ga Zrinjski s četiri boda manje te Sarajevo s 20 bodova u prvih 10 kola.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2024 11:19