StoryEditorOCM
Strani nogometsvađao se s njima

Navijači razbjesnili hrvatskog reprezentativca pa im poručio nakon obračuna: ‘Njih 99 posto ne razumije nogomet‘

Piše Sport SD
27. travnja 2024. - 14:07

Negodovanja navijača uobičajena su kad klub ne ispuni njihova očekivanja. Slična je doživio i hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić unatoč sjajnoj izvedbi protiv Bochuma. Naime, njegov Hoffenheim je poražen na gostovanju u 31. kolu Bundeslige s 3:2, a Kramarić je bio dvostruki strijelac svoje momčadi.

Hoffenheim se trenutno nalazi na sredini prvenstvene ljestvice i po trenutnom stanju teško će napraviti korak naprijed, ali i nazad. Sve to izaziva nemir kod navijača koji su zvižducima ispratili igrače Hoffenheima na gostovanju kod kandidata za ispadanje iz lige. Poraz od fenjeraša nisu tolerirali, a

Postigao je dva pogotka, ali je njegova momčad izgubila pa ga zbog toga ni navijači nisu štedjeli. Sigurno si nije pomogao izjavom nakon utakmice.

Hoffenheim je u sredini njemačke Bundeslige. Neće osvojiti ništa, trebalo bi mu pravo čudo da se plasira u Europu. Jučer su izgubili 3:2 od Bochuma koji je kandidat za ispadanje, ali inače rezultat neće bitno utjecati na sezonu Hoffenheima. No, navijači su zamjerili poraz od Bochuma. I to su jasno pokazali, a isto je napravio i Kramarić prema njima nakon utakmice. Ušao je u obračun s njima nakon utakmice i gestikulirao ljutito prema tribinama.

Teško će u poboljšanju odnosa pomoći i izjava Kramarića koju je dao za DAZN nakon ovog poraza.

- 99 posto njih ne razumije nogomet pa nema potrebe o tome. Naravno da sam u tom trenutku bio malo ljut – rekao je nakon utakmice Kramarić.

Hrvatski napadač zabijao je na ovoj utakmici u 73. i 84. minuti, a ove sezone je u 28 nastupa u svim natjecanjima zabio 13 golova. Hoffenheim se trenutno nalazi na devetom s 39 bodova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 14:49