StoryEditorOCM
Strani nogometismijavaju ga...

Najveći hit jučerašnje utakmice na Anfieldu: pogledajte što je Perišić napravio jednom od najboljih braniča svijeta

Piše Sport SD
1. svibnja 2023. - 16:37

U 34. kolu engleskog nogometnog prvenstva, Liverpool je na Anfieldu svladao Tottenham Hotspur sa 4:3, a Ivan Perišić bio je asistent za prvi gol gostiju. Bez obzira na utakmicu punu golova, Perišićev prolazak pored Van Dijka postao je glavni hit na društvenim mrežama nakon susreta. Navijači izdvajaju taj detalj i navode da je vatreni "slomio kralježnicu" jednom od najboljih braniča svijeta.

Domaća momčad je nakon samo 15 minuta imala veliko vodstvo od 3:0, a u strijelce su se upisali Jonesa, Diaza i Salaha. Međutim, u 40. minuti, hrvatski reprezentativac je prihvatio loptu na lijevom krilu, i preko Van Dijka idealno poslužio Kanea koji je zabio za 3:1. 

Son je u drugom poluvremenu smanjio na 3-2, a Richarlison je sredinom sudačke nadoknade uz sreću skrenuo ubačaj Korejca u mrežu za 3:3. Sve je tada mirisalo na veliki preokret gostiju. No, samo minutu potom Lucas Moura je kardinalno pogriješio, ostavio loptu Digu Joti, a Portugalac je potom ušao u kazneni prostor i pogodio suprotni kut za konačnih 4:3 u 94. minuti.

Video Perišićeve asistencije pogledajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 03:00