StoryEditorOCM
Strani nogometBundesliga

Loš dan: Nediljko Labrović primio tri gola u porazu Augsburga

Piše hina
20. rujna 2024. - 23:08

U prvom ogledu četvrtog kola Bundeslige nogometaši Mainza su upisali premijernu pobjedu, slavili su kod Augsburga 3-2.

U udarnoj momčadi Augsburga su se našla dvojica hrvatskih igrača, vratar Nediljko Labrović i Kristijan Jakić koji je zamijenjen u 62. minuti.

Utakmica je počela šokantno za Augsburg jer su gosti nakon petnaest minuta imali dva gola prednosti. Sieb je zabio u 13., a Burkardt u 15. minuti. Vratio se Augsburg u igru u 25. minuti nakon što je Schlotterbeck pogodio suparničku mrežu, a uskoro nakon toga su uslijedili novi povoljni događaji za domaćina. U 33. i 35. je žute kartone zaradio Amiri i Mainz je ostao s desetoricom.

Unatoč igraču manje Mainz je u 49. minuti opet došao do dva gola prednosti, a novi je pogodak ovog petka dao Burkardt. Augsburg se vratio u 57. kada je Essende pogodio za 2-3, ali je isti igrač pocrvenio u 70. pa su se snage ponovno ujednačile na travnjaku.

Do kraja se rezultat više nije mijenjao i Mainz je time preskočio večerašnjeg suparnika na ljestvici.

U subotu se sastaju Heidenheim - Freiburg, Werder - Bayern, Union Berlin - Hoffenheim, Bochum - Holstein Kiel i Eintracht - Borussia (M), dok su nedjeljni parovi Bayer - Wolfsburg, Stuttgart - Borussia (D) i St. Pauli - Leipzig.

Bundesliga, 4. kolo:

Augsburg - Mainz 2-3 (Schlotterbeck 25, Essende 57/Sieb 13, Burkardt 15, 49)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 23:13