StoryEditorOCM
Strani nogometklopp zagrizao

Liverpool kreće u utrku za Hrvatom. Sprema li se transfer bomba koju nitko nije očekivao?

Piše SPORT SD
12. svibnja 2023. - 16:31

Jurgenu Kloppu sezona ne ide kako je zamislio. Njegov Liverpool je tek na na petom mjestu u Premier ligi, a i to je puno bolje nego kako je situacija izgledala prije tek nešto više od mjesec dana.

Trenutno su u nizu od šest uzastopnih pobjeda i moraju tako nastaviti žele li zadržati nadu za igranjem Lige prvaka iduće sezone. No, kako god sezona završila, Klopp već razmišlja o idućoj, a engleski mediji pričaju i o mogućem remontu momčadi. Američki vlasnici su spremni dati stotine milijuna dolara na raspolaganju Nijemcu, a njemu je jedna od najvećih želja - Hrvat.

Kako je na jednom podcastu izjavio James Pearce, novinar koji se sprecijalizira za Liverpool i sva događanja oko njega, postoji dobra mogućnost da će jedna od glavnih meta za klub ovo ljeto biti Duje Ćaleta-Car. 

Hrvatskog braniča se prije nekoliko sezona već povezivalo s "Redsima", ali je transfer propao, no čini se da bi se dugogodišnja želja Liverpoola ovo ljeto mogla ispuniti.

Ćaleta-Car je trenutno igrač Southamptona, za kojeg je gotovo sigurno da će ispasti iz Premier lige ove sezone, a za njega bi ova ponuda mogla značiti spas i nastavak igre u najbogatijoj ligi na svijetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 06:28