StoryEditorOCM
Strani nogometkakva urota

Invazija kakvu dosad nismo vidjeli, na prijateljskom ogledu spustili se na teren: ‘Ne želimo ga!‘

Piše Sport SD
9. kolovoza 2023. - 23:16

Nogometaši Juventusa odradili su interesantnu pripremnu utakmicu. Talijanski klub igrao je "sam protiv sebe" - prva momčad 8:0 je savladala "Juventus Next Gen", odnosno adute Stare dame iz omladinskog pogona. No, kadrovi snimljeni nakon meča ne vrte se društvenim mrežama zbog visokog rezultata...

Navijači Juventusa ukrali su šou, po isteku utakmice uslijedila je invazija na travnjak Alianza, gomila navijača spustila se na teren i pjevala navijačke pjesme, a pritom poslala i jasnu poruku upravi. Ne žele Romelua Lukakua u svojoj momčadi. Stoga je krenulo i skandiranje upućeno čelnicima kluba: "Ne potpisujte Lukakua", orilo se arenom, prenose Sportske novosti.

Što to "juventini" imaju protiv belgijskog reprezentativca? Prvenstveno im se ne sviđa što je na pomolu transfer igrača koji je nastupao za ljutitog rivala milanski Inter, ali postoji i još nekoliko "minuseva" u slučaju Lukaku.

Belgijac je ovih dana konstantno kritiziran zbog prevrtljivih odluka i "izdaje" Intera. Dok su Nerazzurri pregovarali s Chelseajem o odšteti, Lukaku je čavrljao s upravom Juventusa, iako je prethodno iskazivao neizmjernu ljubav prema crno-plavim prugama. Kada je vodstvo Intera saznalo "aferu" centarfora, direktno mu je poručilo da na Meazzi više nema što tražiti. Zatim ih je Lukaku zivkao i ispričavao se na nepovjerenju, ali klub je potpuno zahladio i ostao pri prvotnom stavu.

Nije ovo prvi put da se navijači Juventusa protive Lukakuu. Nedavno se nekolicina fanova slikala s transparentom "Lukaku, ne trebaš nam, već imamo drugog golmana", prenio je Daily Mail. Tako su ga i između redaka uvrijedili na više razina. Prvo, nije im potreban, a drugo, Lukaku je "vratar", čime su vjerojatno htjeli kazati da Belgijac toliko loše izgleda u napadu da brani suprotnu momčad.

Kakva kalvarija za nogometaša kojeg je Chelsea 2021. platio 113 milijuna eura...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 09:42