StoryEditorOCM
Strani nogometnikad dosadan

Ibrahimović napravio ‘show‘ na predstavljanju Morate, pa prozvao Srbina: ‘Mi smo ovdje svi zgodni, samo on...‘

Piše SN
12. kolovoza 2024. - 07:57

Španjolski igrač Alvaro Morata u petak je i službeno predstavljen kao novi igrač Milana. Napadač je još ranije ovog ljeta dogovorio transfer iz Atletico Madrida za cijenu od oko 13 milijuna eura, a sada je taj posao i službeno potvrđen.

Na konferenciji za medije povodom njegovog transfera sudjelovao je i Zlatan Ibrahimović. Legendarni Šveđanin nasmijao je sve prisutne kada je u jednom trenutku pričao o Moratinim kvalitetama. Tada se dotaknuo i njegovog fizičkog izgleda, pišu Sportske novosti.

- Morata je također zgodan, igrači Milana su zgodni. Morat ćemo pustiti Pavlovića da mu izraste kosa kako bi i on bio zgodan - rekao je Ibrahimović.

Video situacije pogledajte OVDJE.

Strahinja Pavlović također je Milanovo pojačanje iz ovog ljetnog mercata. Srbin je u klub stigao na kraju srpnja iz Red Bull Salzburga, i potpisao ugovor do lipnja 2028. godine.

image
Oscar Del Pozo/Afp

Podsjetimo, kapetan španjolske nogometne reprezentacije napustio je redove madridskog Atlética i potpisao četverogodišnji ugovor s talijanskim doprvakom Milanom. Vijest se saznala samo nekoliko dana nakon što je postao prvak Europe s Furijom.

Morata se tako vratio u Italiju nakon dvije godine jer je od 2020. do 2022. bio član Juventusa. Bio mu je to drugi mandat u torinskom klubu jer je crno-bijeli dres nosio i od 2014. do 2016.

Seniorsku karijeru Morata je započeo u madridskom Realu za koji je igrao od 2010. do 2014. te u sezoni 2016/17., a tijekom karijere je igrao i u Engleskoj, od 2017. do 2020. je bio član Chelseaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 08:03