StoryEditorOCM
Strani nogometima li kraja?

Gvardiol želi transfer: velika drama je na pomolu, Guardiola je na rubu živaca, a sapunici nema kraja

Piše Gradimir Đukarić/SN
23. srpnja 2023. - 13:44

Čelnici Leipziga ne kane prodati Joška Gvardiola Manchester Cityju s popustom, traže okruglih 100 milijuna eura ili od posla neće biti ništa. Na Etihadu zasad ne žele platiti traženu cifru, a to frustrira Pepa Guardiolu, piše britanski Mirror, a prenose Sportske novosti. Iz bundesligaša su najavili kako će ustrajati u cijeni koju Manchester City može prihvatiti ili ne.

- Gvardiol je s nama na pripremama u Tirolu. Nije obavio liječnički pregled i ne mislim da je to napravio nama iza leđa jer on je totalni profesionalac. Manchester City je rekao da bi ga želio imati, a Joško je rekao da može zamisliti taj transfer, ali nisu ni blizu cijene koju želimo. Još uvijek smo jako daleko. Ništa nije ni blizu dogovoru. Prodaja Dominica Szoboszlaija dala nam je sigurnost i mir. Ne trebamo novac sada i radije bismo da Gvardiol ostane. Nismo od onih koji nešto blokiraju, ali imamo svoje ideje i želimo da se one realiziraju - poručio je još prije nekoliko dana sportski direktor Leipziga Max Eberl.

Njemački klub već je pronašao nasljednika hrvatskom braniču. Prihvati li City ipak na koncu njihova financijska potraživanja kupit će Nizozemca Lutsharela Geertruida za kojeg Feyenoord traži 46 milijuna eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 21:32