StoryEditorOCM
Strani nogometnije zaboravio

Fabrizio Romano nakon dva mjeseca šutnje likuje nad navijačima Hajduka oko Perišića: poslao im poruku u tri ujutro

Piše SPORT SD
28. kolovoza 2023. - 13:00

Vijesti raznih informacija o Perišiću i mogućem povratku u Hajduk su se ovo ljeto posebno pratile među navijačkim pukom. Mnogi insajderi su plasirali razne informacije, neki su čak i govorili da je sve dogovoreno i da Perišić seli u Split. 

No, jedno ime se među insajderima cijeni više nego ostala. Naravno, to je Fabrizio Romano. I on je imao nešto za reći o transferu Ivana u Hajduk, ali njegove objave su bile one koje hajdučki puk nije htio čuti. Već početkom srpnja je tvrdio da Perišić nije pristao doći u Hajduk te da nikakav dogovor nije postojao.

Mnogi navijači Hajduka su bili ljuti na Fabrizija i nisu se libili u komentarima reći mu da je u krivu i da je sigurno #vrime. Poznati insajder im nije to zaboravio, strpljivo je čekao i danas u tri ujutro, gotovo ničim izazvan je odgovorio navijačima Hajduka:

"Prošla su već skoro dva mjeseca", poručio je jednom navijaču koji mu je još početkom srpnja rekao da ima bolje informacije od njega te da Perišić sigurno dolazi na Poljud.

Romano se svojom porukom referira na to da se prijelazni rok bilži kraju te da se po pitanju Perišića ništa nije dogodilo, kako je i on rekao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2024 04:04