StoryEditorOCM
Strani nogometoprostili se

Drama na Marakani: Crvena Zvezda ispala iz Lige prvaka, jedan navijač pao u kanal, hitna pomoć morala intervenirati

Piše SPORT SD
8. studenog 2023. - 07:55

Utakmica četvrtog kola Lige prvaka između Crvene zvezde i RB Leipziga nije mogla proći bez incidenata. Naime, tijekom prvog poluvremena utakmice dogodio se neugodne situacije između jednog igrača Leipziga i klupe domaćina, nakon čega je jedan od članova stručnog stožera Crvene zvezde zaradio crveni karton, pišu Sportske novosti.

Igrač o kojem je riječ je ovoljetno pojačanje Leipziga, Lois Openda. Nakon što je lopta izašla izvan terena Belgijac je hitro pokušao vratiti loptu u igru i nastaviti utakmicu, a u njegovoj namjeri ga je spriječio član stručnog stožera nakon čega je došlo do konflikta između njih dvojice.

Video spornog konflikta možete pogledati OVDJE.

U nastavku utakmice dogodila se još jedna situacija, koja je ovoga puta zahtijevala reakciju hitne pomoći. Dramatičan trenutak dogodio se kada je sa sjeverne tribine Marakane, na kojoj se nalaze Zvezdini najvatreniji navijači, jedan od navijača pao u kanal. Pomoć navedenom navijaču ukazivala se sljedećih desetak minuta.

Utakmica je završila rezultatom 1:0 za RB Leipzig, pa je tako Zvezda službeno ispala iz Lige prvaka, ali je ovim rezultatom zauzela treće mjesto na tablici i preskočila Young Boyse, koji imaju jednak broj osvojenih bodova (1).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 19:06