StoryEditor
Strani nogometostaje izoliran

Cristiano Ronaldo bio je pozitivan i na drugom testu na koronavirus: mogao propustiti sljedeću utakmicu Lige prvaka protiv Barcelone

22. listopada 2020. - 19:40
Diogo Pinto/AFP

Zvijezda portugalske nogometne reprezentacije i torinskog Juventusa, Cristiano Ronaldo bio je pozitivan i na drugom testu na koronavirus, javlja u četvrtak Sky Sport Italia. 

Portugalac bi tako mogao propustiti sljedeću utakmicu Lige prvaka protiv Barcelone sljedeću srijedu. Ronaldo je prvi put bio pozitivan na testiranju 13. listopada kada je bio s reprezentacijom Portugala. Prema protokolu UEFA-e, nogometaš mora biti negativan na testiranju tjedan dana prije utakmice, što neće biti slučaj s Ronaldom jer Juventus igra protiv Barcelone  u drugom kolu Lige prvaka 28. listopada.

U svakom slučaju, testirat će se ponovno ovaj petak, na kraju razdoblja izolacije poslije prvog pozitivnog testa. Ako taj test, proveden deset dana nakon prvog pozitivnog, bude negativan, moći će završiti izolaciju.

Ostatak momčadi, koja je trenutno u "balonu", također će biti ponovno testiran u petak. U slučaju negativnih testova, izolacija će za momčad također biti gotova, prenose talijanski mediji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

06. ožujak 2021 10:13