StoryEditorOCM
Strani nogometbivši izbornik

Biliću propao već dogovoren posao, predsjednik kluba otkrio: ‘Kada smo dobili ponudu, bilo mi je mučno u želucu‘

Piše SPORT SD
4. srpnja 2023. - 12:50

Slaven Bilić je bio na vrlo blizu preuzimanju turskog Adana Demirspora, sve je već bilo dogovoreno, ali je u posljednjem trenutku posao propao.

Pričalo se prošli mjesec da ima ponudu biti izbornik BiH, ali je on sam tu informaciju demantirao, a tada je rekao da ima i neke druge planove, sada je jasno da je bio u pregovorima s Adanom Demirspor.

No, u zadnji trenutak je sve propalo, a sada je predsjednik turskog klub Murat Sancak optužio Bilića da se nakon dogovora vratio i tražio veću plaću.

"Dogovorili smo se s Bilićem oko plaće. Kada smo kasnije dobili drugu ponudu, bilo mi je mučno u želucu i odustao sam", rekao je Sancak.

Turski klub je imao plan b spreman, nakon što su pregovori s Bilićem propali, za trenera je imenovana nizozemska legenda Patrick Kluivert.

Bilić je bez posla od ožujka ove godine, kad je napustio Watford. U karijeri je trenirao još Beijing Guoan, WBA, Al-Ittihad, West Ham, Bešiktaš, Lokomotiv Moskvu, Hajduk te U-21 i A reprezentaciju Hrvatske, a sada ga se spominje kao mogućeg trenera Sheffield Wednesdaya, engleskog drugoligaša.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 09:26