StoryEditorOCM
RukometNE VJERUJU HRVATIMA

Kakvo poniženje, ovo nismo očekivali! Prvenstvo nije ni počelo, a već su nas ‘pokopali‘!? Čeka se reakcija naših...

Piše Marko Bilić
12. siječnja 2024. - 16:36

Naši rukometaši večeras sa Španjolcima otvaraju Europsko prvenstvo, ne treba biti veliki stručnjak za označiti ovu utakmicu - ključnom. U kontekstu činjenice da nas u drugom krugu, naravno ukoliko pobijedimo Austrijance i Rumunje, čekaju Francuzi i domaćini Nijemci (plus još dvoje iz skupine u kojoj su Island, Srbija, Mađarska i Crna Gora), a mjesta u polufinalu su samo dva. Tko prenese dva boda u drugi krug ima se čemu nadati, onaj s nulom - jako teško.

Gadno je to kad ti je prva ključna, nitko to ne voli. Ali, šta je tu je, kako nama tako i njima.

No, sudeći po ponudama kladionica, naši ne trebaju ni doći na utakmicu. Po bookmakerima se sve zna, tko je favorit, tko će pobijediti. A to je – Španjolska.

Na pobjedu Španjolaca kvota je mizernih 1.45, a na uspjeh Hrvatske velikih 4.50. Ne tvrdimo da ćemo pobijediti, ali brate, šta je puno, puno je. Pa nismo mi Grenland. Olakšajte malo.

Ali, procjena kladionica je takva. Može ovo biti i dodatni motiv za Duvnjaka i društvo, nadamo se njihovom odgovoru na terenu. A svima vama koji se volite kladiti, ovo je prilika za zaraditi koji euro. I ovce i novce. Dobiju li naši, eto sreće i veselja, moći će se i proslaviti, narezati ukoso i zaliti, a sve na račun dobitnog tiketa.

Što se strijelaca tiče, kladionice najviše vjeruju desnoj strani našeg napada pa se najviše golova veže uz imena Martinovića i Šoštarića, granica je 4.5. S druge strane na Karačića i Šipića je siromašnih 2.5 gola, a na Duvnjaka mizernih 1.5, ovo nam se čini dobrom prilikom za zaradom... Naravno, izbor je vaš.

image
Ante Čizmić/Cropix
image
Goran Šebelić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 09:45