StoryEditorOCM
Ostalotradicionalna regata

U nedjelju se održava 13. Kaštelanska regata, očekuje se više od 150 sudionika

Piše SPORT SD
19. rujna 2024. - 11:53

Već tradicionalna i ove godine 13. po redu Kaštelanska regata održat će se 22.09. 2024. u akvatoriju Kaštelanskog zaljeva s početkom u 10:00 sati. Regata je u organizaciji JK Giričić iz Kaštel Gomilice.

Organizatori očekuju ove godine prijave više od 40 krstaša sa 150 sudionika regata.

Jedriti će se u klasi OPEN, krstaši će biti svrstani u 5 grupa, te će se jedriti u trokut i štap u Kaštelanskom zaljevu. Detaljnije upute će jedriličari dobiti pri prijavi za regatu.

Organizator regate je ponosan što i je i ove godine glavni pokrovitelj regate grad Kaštela, te se ovom prilikom zahvaljuje svim uključenim akterima iz Grada, te naročito gradonačelniku Denisu Ivanoviću.

Kraj jedrenja i regate je potvrđen u 17:30 sati, a svi sudionici regate će se družiti na prigodnom domjenku koji započinje u 18.30 sati. Mjesro radnje: Restoran Spinnaker u Marini Kaštela u Kaštel Gomilici. Uz bogatu trpezu i muziku  uživo svi će se, kao i dosad - dobro zabavljati!

Tom prigodom će se podijeliti i osvojeni pehari, te malo iznenađenje za najbrži brod regate. Do ove godine je to bila kamena jedrilica, ali organizator je odlučio ove godine iznenaditi na drugačiji način kormilara i posadu najbržeg krstaša.

image
JK Giričić
image
JK Giričić
image
JK Giričić
image
JK Giričić
image
JK Giričić
image
JK Giričić
image
JK Giričić
image
JK Giričić
image
JK Giričić
image
JK Giričić
image
JK Giričić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 11:53