StoryEditorOCM
Ostalolopticu u rupicu

Tradicija se nastavlja i ove godine: usred Oluje golferi lupaju u Stobreču

Piše Sandra Barčot
3. kolovoza 2023. - 08:15

Golf klub “Split 1700” i ove godine organizira tradicionalni turnir povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja “Oluja kup 2023.”

Nadmetanje golfera održat će se u subotu (5. kolovoza) na Golf vježbalištu u Stobreču, s početkom u 8 sati.

- Pravo sudjelovanja imaju svi prijavljeni igrači, naime naš turnir je otvorenog tipa, a način igre je stableford, netto, 18 rupa. Plan je imati start prve grupe u 8 sati, dok će druga grupa golfera na teren u 16 sati – ritam turnira na zelenom travnjaku kazuej nam Stipe Zrno, tajnik kluba “Split 1700”, koji će uz Branimira Kljajića i Tonća Sirišćevića, činiti i Natjecateljski odbor ovogodišnjeg turnira.

Osigurane su naravno i nagrade za nabolje, prvoplasirane u konkurenciji i dama i gospoda, kao i poklon igračima za najduži udarac na rupi 3., ako i udarac najbliži rupi 4.

- Prijave golferi za nastup mogu poslati na mail uprava@golfsplit.hr, a maksimalan broj igrača je 28 po grupi. Nakon sportskog dijela, nastavit ćemo naše druženje uz svečano proglašenje pobjednika te zajedničku večeru – dodaje tajnik Zrno, pozivajući sve zainteresirane golfere da im se pridruže kako bi i ovim sportskim nadmetanjem, obilježili važan datum u novijoj hrvatskoj povijesti, a to je pobjeda u Oluji!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 23:39