StoryEditorOCM
Ostalofutsal

Stiže Dinamo, Splićani će uzvratiti punim tribinama na Gripama, Torcida se nada majstorici

Piše Ivan Renić
28. ožujka 2024. - 09:24

Početak doigravanja futsalskog prvenstva krenuo je upravo suprotno od prvog dijela sezone.

Iznenađenja ni na vidiku. Sva četiri favorita upisala su manje ili više uvjerljive pobjede u prvim utakmicama četvrtfinala. Square je opravdao svoju ‘jedinicu’ i s 5:1 dodatno pokazao kakve su im ambicije do kraja. Osječani nisu imali šanse, a ništa bolje im se ne predviđa ni na domaćem parketu, usprkos dalekom gostovanju na koje su krenuli Dubrovčani.

Stanoinvest Futsal Pula također je opravdala ulogu velikog favorita. Crnica se spasila u zadnji čas i to ih je poslalo na Puležane. Glatkih 4:0 bilo je u Puli, a Crnica se nada čudu i produživanju serije u drugoj utakmici u Šibeniku. Najuvjerljiviju pobjedu upisao je Futsal Dinamo protiv Torcide (6:1). Rano je kapitulirala splitska obrana. Hvatao se za glavu trener Torcide Petar Matenda.

image

Square ima velike ambicije

Tonći Plazibat/Cropix

Dinamo danas stiže na Gripe, a Splićani će im uzvratiti istom mjerom i punim tribinama na Gripama. Atmosfera će nesumnjivo biti spektakularna, a Dinamo je u ovoj sezoni već pao u Splitu. Torcidaši se nadaju kako će ponoviti isto i da će se serija vratiti u Zagreb na majstoricu. Počinju tako ‘dani Dinama’ u Splitu. Bit će to jedno od čak pet gostovanja Dinama podno Marjana, što u ‘velikom’, što u malom balunu, a bit će i košarke...

Punu dvoranu i podršku s tribina trebaju i Makarani. Olmissum je pobijedio Novo vrijeme u prvoj utakmici na Ribnjaku (3:1). Bio je to rezultatski najneizvjesniji susret dosadašnjeg dijela doigravanja. Serija seli u Makarsku gdje će momčad Duje Bajrušovića loviti pobjedu spasa. Prvi derbi u Makarskoj završen je remijem (2:2) koncem siječnja.

Rezultati prvih utakmica četvrtfinala

Square – Osijek 5:1

Stanoinvest Futsal Pula – Crnica 4:0

Futsal Dinamo – Torcida 6:1

Olmissum – Novo vrijeme 3:1

Raspored drugih utakmica četvrtfinala

Torcida – Futsal Dinamo (danas, 19)

Novo vrijeme – Olmissum (danas, 19.15)

Osijek – Square (danas, 20)

Crnica – Stanoinvest Futsal Pula (sutra, 20.15)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 21:38