StoryEditorOCM
OstaloKulin show

Legendarni torcidaš u derbiju s Dinamom polugol uletio u teren, javio nam se i sve objasnio: ‘Kaznit će me, ali neka...‘

Piše Ivan Renić
20. siječnja 2024. - 21:08

Torcida i Dinamo, navijački derbi. U rođendanskoj atmosferi slavili su domaći velikim preokretom. Od 0:1 do 4:1. A par minuta prije kraja utakmice dogodio se posebni performans. Prvi čovjek MNK Torcida Mario Grubić Kula skinuo je majicu i utrčao na teren. Dan poslije, hladne glave, javio nam se i objasnio zašto je to učinio.

- Ponijele su me emocije. Sjetio sam se svega, naših početaka. Htio sam odati počast ljudima koji su sa mnom sve pokrenuli, Anti Ivaniševiću i Lenu Budimiru. Lani me kaznilo s 500 eura nakon onoga u Zagrebu. Kaznit će me opet, ali neka. U životu se sve plaća.

Nova kazna mu, kako kaže, neće teško pasti.

- Ima puno ljudi koji nas podržavaju. Imamo dušu i to je to. Nisam ušao u teren da ikoga tučem. Na koncu, Purgeri su nas i darivali. Prije utakmice su nam donijeli poklon. Nema tu zle krvi, sve je sportski.

image
Tom Dubravec/Cropix

Stara ekipa

U atmosferi kakve se ne bi posramio ni Poljud Torcida je skinula veliki skalp favoriziranim Zagrepčanima.

- Bilo je puno pripadnike stare Torcide, ekipe sa Starog placa. Tu smo utakmicu posvetili osnivačima. Ja sam svoj ‘show‘ napravio. Što ću, borimo se protiv neprijatelja domaćih i stranih. Pomažu nam igrači i neke tvrtke. Ali ne želimo izgubiti dušu grada.

Proslavila je Torcida 40. godina od osnivanja kluba. Ulazak u peto desetljeće djelovanja dočekali su u elitnom razredu hrvatskog futsala, a proslavili ga pobjedom u navijačkom derbiju.

- Sve se poklopilo. Dobar datum, navijanje, sve smo tempirali. I mislim da je stvarno sve prošlo u najboljem redu – poručio je Kula.

image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. svibanj 2024 22:57