StoryEditor
Ostalotečaj

Budi i ti nogometni sudac: Županijska sudačka organizacija poziva zainteresirane kako bi pojačala kvlaitetu na travnjacima

Piše PSD
23. veljače 2019. - 19:00
111card

Obzirom na veliki interes javnosti za nogometna natjecanja te činjenicu da velik broj naših sugrađana i njihove djece sudjeluje u amaterskim nogometnim natjecanjima koje organizira Nogometni savez Županije splitsko-dalmatinske molimo Vas za objavljivanje informacije o tečaju za nogometnog suca kako bismo na taj način animirali potencijalne kandidate za bavljenje nogometnim suđenjem u budućnosti te na taj način pomognete osigurati održavanje natjecanja.

Nažalost, zbog ukupne slike javnosti vezano uz nogometno suđenje trenutni broj aktivnih nogometnih sudaca u našoj županiji nije dovoljan da bi mogli osigurati sva natjecanja željenom pokrivenošću sucima te se fokusirati na ulaganje u kvalitetu njihove izvedbe i adekvatan razvoj suđenja u našoj županiji.

Angažmanom u NSŽSD i radom odgovornih nastojimo svakodnevno poboljšati uvjete u kojima djeluju nogometni suci. Stoga i Vas molimo objavom informacije pomognite nam sudjelovati u promociji zanimanja koje bismo željeli dovesti na više kvalitativne razine te tako omogućiti participaciju na većim razinama koja bi doprinijela razvoju igre te popravljanju medijske slike o nogometnom suđenju.

Planirani početak tečaja je 18. ožujka 2019.g. Za sve informacije i prijave zainteresirani kandidati mogu nas kontaktirati putem maila komisij.sudaca.nszsd@gmail.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

23. siječanj 2021 19:19