StoryEditorOCM
Košarkanovi detalji

Srpska delegacija slikana je već na aerodromu: ‘Di ste četnici‘. Ključna figura bio je- taksist?

Piše Sport SD
12. studenog 2023. - 09:14

Dok zadarska policija provodi krim istraživanje nad dvije osobe koje se dovode u vezu s jučerašnjim napadom,  prema informacijama u srpskim medijima, napadnuti novinari i članovi delegacije slikani su već na zadarskom aerodromu.

Kako piše Telegraf.rs huligani su znali u kojem su hotelu smješteni te čekali ispred njega maskirani i naoružani palicama, prenosi Zadarski.hr.

Kada su se pred njima pojavili novinari, navodno su im prišli uz riječi "Di ste, četnici?" i počeli ih tući palicama, nanoseći im ozbiljne ozljede. Prvi napad se dogodio oko 18.30 ispred hotela u kojem su bili smješteni novinari. Drugi se dogodio sat i pol kasnije, kada je član UO Zvezde napadnut s prijateljem.

Napadnuti su neko vrijeme proveli u bolnici i u policiji. Postoje indicije i da je taksist koji je vozio novinare javio huliganima gdje su oni smješteni. Inače, Zvezda je izdala priopćenje u kojem je traži da se utakmica igra bez publike jer imaju informacije da se spremaju neredi i na samoj utakmici u dvorani Krešimir Ćosić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 09:07