StoryEditorOCM
Košarkasložena momčad

Potpisao i Drežnjak: ima se ‘para’ u Zadru, momčad ista ko’ i lani, a puno skuplja

Piše Dražen Žura
31. srpnja 2023. - 21:28

Nije trebalo dugo čekati na potvrdu naše vijesti kako je svoj potpis na produženje vjernosti sa Zadrom stavio Dario Drežnjak, košarkaški reprezentativac Hrvatske, kojeg u srijedu očekuje posljednja utakmica pretkvalifikacija zakvalifikacije koje bi nam mogle omogućiti odlazak na Eurobasket 2025.

Drežnjak nije od jučer u zadarskoj momčadi, ovo će mu biti treća sezona, veliki je miljenik publike.

– Sretan sam što ostajem u Zadru, drago mi je što ću opet surađivati s trenerom i dijeliti svlačionicu s momcima koji su tu bili i prošle godine. Bili smo stvarno dobra ekipa, veselim se početku sezone i nadam se da ćemo nastaviti ostvarivati dobre rezultate – kazao je Drežnjak čije razmišljanje prenosimo sa službene stranice KK Zadar.

Njegovim potpisom, te ranijim s kapetanom Markom Ramljakom, Karlom Žganecom i Ademom Mekićem, to izgleda sve bolje, a otprije su unutra Arijan Lakić, Antonio Sikirić, Krševan Klarica i Ivan Njegovan. Od novih su iskusni dvojac Patrik Jambrović (Šibenka) i Lovro Mazalin (Cibona).

I dalje je neizvjesno hoće li se Luka Božić također odlučiti za ostanak u Zadru. U konačnici dobilo se zanimljiv zaključak kako je riječ o momčadi koju je lanjske sezone posložio trener Danijel Jusup u suradnji sa sportskim direktorom Denisom Pleslićem. Ta je momčad lani, prema riječima ljudi koji vode brigu o klubu, bila jedna od najjeftinijih u povijesti, u sada je nepuna dva mjeseca prerasla u znatno skuplju. Očito ima eura u klupskoj blagajni, pardon gradskoj, izgleda da članovi Nadzornog odbora neprestano rade i na dovođenju novih sponzora. I to sve u tišini!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 09:48