StoryEditorOCM
Košarkapogledajte scenu

Nikola Jokić ušao u dućan u BiH, a prodavačica ga nije prepoznala, pa bacila sve u smijeh: ‘Joj sine, pa koliki si‘

Piše Sport SD
7. srpnja 2023. - 08:43

Nikola Jokić priredio je veliko iznenađenje stanovnicima grada Goražde u Bosni i Hercegovini, a posebno jednoj prodavačici u lokalnoj trgovini... Kako prenosi Klix.ba, slavni košarkaš putovao je kroz spomenuti grad gdje je s prijateljima u naselju Baćci posjetio trgovinu kako bi se opskrbili pivom i sokovima.

"Joj sine koliki si, ti si samo za košarke", kazala mu je prodavačica Dina, što je izazvalo opći smijeh među okupljenima, ali i Jokiću koji se u toj situaciji nije mogao suzdržati.

Kad ga već nije prepoznala prodavačica, jest jedan od radnika, Dino Zorlak, vlasnik trgovine, javio se i ispričao detalje susreta.

- Bio u gradu kad su me nazvali i rekli da mi je u trgovini Nikola Jokić. Jedan od radnika bio je usred isporuke kad je vidio kako slavni košarkaš ulazi s prijateljima po piće. Bili su ljubazni i raspoloženi. Nitko nije mogao vjerovati što se dogodilo. Dina, radnica na kasi nas je baš sve nasmijala. Odlučili smo podijeliti snimke, svi su se dobro nasmijali. Žao mi je da nismo uspjeli uloviti više vremena s Jokićem da popričamo.

Trenutak pogledajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 04:32