StoryEditorOCM
Košarkavjerovali ili ne

Na Gripama smo vidjeli i legendarnog Ćiru, popričao je s Tudorom: ‘Krešin trofej dolazi kod nas!‘

16. veljače 2024. - 07:56

Na tribinama punih Gripa, na sektoru C iza sjevernog koša smjestio se (tu je dobio ulaznice, op. a.) legendarni košarkaš Zadra Čedomir Ćiro Perinčić. Prije utakmice družio se s prijateljem iz redova Jugoplastike, Mlađanom Tudorom, a poslije utakmice popularni Ćiro, koji će uskoro proslaviti 70. rođendan komentirao nam je:

- Moram priznati da mi je bilo veliko zadovoljstvo ponovno se naći na Gripama, rekao bih nakon čak 20 i više godina. Zapravo, ako dobro pamtim, zadnju utakmicu sam gledao na Gripama 2003., bilo je to finale Kupa kada je moj mlađi sin Hrvoje kao kapetan Zadra podigao visoko Krešin trofej, pobjedom protiv Splita. Bio je to jedan od mojih najemotivnijih trenutaka u sportskoj karijeri. Zadar je bio bolja momčad, odigrali su kao što inače igraju, svoj najjači forte, izvanrednu obranu, a Splita je na životu držao tijekom cijele utakmice izvanredni Toni Perković, dok većina ostalih ključnih igrača Splita..., pa mogu mirno reći da su malo zakazali. Posebice Shorter od kojega se puno više očekuje.

Perinčić je poentirao:

- Ovo je bilo finale prije finala i očekujem da Krešin trofej stiže u dvoranu na Višnjiku. A Zadar i Split naći će se sigurno opet uskoro u finalu prvenstva Hrvatske!

image
Privatni album
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 02:36