StoryEditorOCM
Košarkasukob na utakmici

Još jedna ‘scena‘ u režiji Jokića: srpski košarkaš prisluškivao dogovor Sunsa, a pogledajte žestoku reakciju Duranta

Piše Sport SD
10. svibnja 2023. - 09:34

Denver Nuggetsi svladali su Phoenix Sunse rezultatom 118:102 u petoj utakmici serije doigravanja Zapadne konferencije NBA lige i tako poveli 3:2. Tako Nuggetsima nedostaje još jedna pobjeda za plasman u finale konferencije.

Još jednu odličnu utakmicu odigrao je Nikola Jokić, koji je upisao 29 koševa, 13 skokova i 12 asistencija i tako predvodio Denver do slavlja. Međutim, srpski centar istaknuo se i na negativan način tijekom treće četvrtine susreta.

Pri rezultatu 89:69 za momčad iz Denvera, Sunsi su dogovarali akcije za nastavak. Prvo ih je krenuo ometati Bruce Brown, a onda i Jokić. Obojica su se gurala među igrače gostujuće momčadi kako bi čuli što planiraju napraviti u sljedećem napadu.

To je isprovociralo reakciju Kevina Duranta, pa je tako nakon nekoliko odgurivanja Browna na red došao i Jokić. Durant je ispružio ruku kako bi ga odmaknuo, a najbolji igrač Nuggetsa zateturao je unatrag. Komentatori su istaknuli da Durant nije toliko snažan da odgurne Jokića toliko jako da on skoro padne od tog, pa možda je i srpski košarkaš pretjerano reagirao na sve.

Video pogledajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 16:35