StoryEditorOCM
Košarka‘TRASH TALK‘

Jokić prvo pobijedio Dončića, a onda mu poslao gadnu poruku, riječ koju mu je rekao nije za objavu u naslovu...

Piše Goran Čičin-Mašansker/sn
4. studenog 2023. - 11:11

U prvoj utakmici NBA Kupa, novog natjecanja najjače svjetske košarkaške lige, Denver Nuggetsi su svladali Dallas Maverickse rezultatom 125:114. Aktualne NBA prvake predvodio je Nikola Jokić koji je opet bio sjajan. Naime, srpski košarkaš ostvario je fantastičan učinak od 33 koša, 14 skokova i devet asistencija.

Jokiću je tek jedna asistencija nedostajala da se probije na treće mjesto popisa košarkaša po broju ostvarenih triple-doubleova svih vremena. Zasad je ostao na 107 ukupno, te je izjednačen s LeBronom Jamesom i Jasonom Kiddom. Zanimljivo je da je Jokić tijekom utakmice zapravo imao u tu desetu asistenciju koja mu službeno ipak nije priznata, pišu Sportske novosti.

Za Dallas je odličnu utakmicu odigrao Luka Dončić. Slovenac je ubacio 34 poena uz 10 skokova i osam asistencija.

Međutim, Denver je bolje otvorio utakmicu, nakon prve četvrtine rezultat je bio 40:24, i to Mavericksi u kasnijem tijeku susreta nisu uspjeli nadoknaditi, iako su na kraju ublažili poraz.

- Moram te pobijediti, onda te cijelo vrijeme mogu za*****ati, do sljedećeg puta - prenosi srpski Blic riječi koje je Nikola Jokić rekao na uho Luki Dončiću prilikom njihovog zagrljaja nakon utakmice.

image

Ima li prolaza za Dončića kraj Jokića?

Getty Images Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 08:47