StoryEditor
Košarkadugo bez pobjede

Jakov se vraća za prekid posta na Baldekinu: cilj je Osječanima oboriti 'vrijednosnice'

7. prosinca 2019. - 17:04

Dugo, predugo traje pobjednički post Šibenke na Baldekinu. Naime, ‘narančasti’ su zadnji put slavili na svom parketu još tamo 25. listopada protiv Škrljeva. Tu ne računamo slavlje nad Dubravom u Vukovaru, gdje je Šibenka bila službeni domaćin Zagrepčanima.

Prigodu da prekinu taj neugodni niz, momci trenera Edija Dželalije imaju u danas od 18 sati kada im u goste stiže Osijek. Dobra vijest za ‘narančaste’ glasi da se u momčad vraća iskusni play Jakov Vladović, koji je zbog rupture mišića propustio zadnje tri utakmice. Koliko je taj branič falio Šibenki najbolje sugerira utakmica prošlog kola s Alkarom u kojoj su ‘narančasti’ izgubili čak 22 lopte.

- Vjerujem da ćemo takve greške protiv Osijeka svesti na minimum, jer u suprotnom ćemo imati problema. Moramo pobijediti i krenuti novim tokom - veli branič ‘narančastih’.

Nekim novim tokom krenula je i uprava kluba koja je raskinula ugovore s Primorcem i Dašićem. Vladović će imati zahtjevan zadatak jer su ‘brokeri’ najopasniji baš na bekovskim pozicijama. U prvom planu su njegov Zadranin Lovre Bašić i nekadašnja nada Cedevite Antonio Jordano. I trener Dželalija još uvijek čeka na prvu pobjedu na Baldekinu za kormilom Šibenke.

- Ne robujemo statistici, ali vrijedi istaknuti kako Osijek ima tri pobjede u nizu, a mi dva poraza za redom. Motivacija postoji. Ekipa je dobro trenirala, kompletni smo. Očekujem da pružimo dobru partiju i da se odužimo svojim navijačima za podršku - zaključio je trener Šibenke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. lipanj 2021 19:47