StoryEditor
Hajduknije produžio ugovor

Vraća (li) se Goran Milović u Hajduk: Doma sam, treniram da održim kondiciju i čekam

22. rujna 2020. - 07:24
Goran Milović dvije je godine igrao za belgijski OostendeAFP

Goran Milović (31) u kombinacijama je za povratak u Hajduk, stoper koji je zajedno s Marijom Maločom tvorio tandem za kojeg su svi govorili je najbolji stoperski u HNL-u.

E pa sad je Hajduk daleko od takvih komplimenata, prodali su Ardijana Ismajlija, trener Hari Vukas razmišlja kome u paru s Marijom Vuškovićem dati prednost, je li to Kristian Dimitrov ili ipak Nihad Mujakić, a stanje je takvo da bi injekcija osvježenja (i) u tom segmentu momčadi dobro došla..

Pa se ideja nametnula sama po sebi, premda se nije rodila preko noći. I prije je bilo naznaka da bi Miloviću ponudili povratak, ali sad je povoljan moment jer Milović nije više u Belgiji, nije produžio ugovor s Oostendeom i evo ga po Splitu.

Trenira u Splitu i čeka

- Doma sam, treniram s Marinom Vlašićem da održim kondiciju i čekam – to je sve što nam je mogao kazati.

Na pitanje o povratku u Hajduk nije imao konkretnih naznaka. Tako to bude, stvar je u rukama menadžera Tonča Martića, pa da vidimo.

Uglavnom, ideja je na plodnom tlu, a iz izvora bliskih Hajduku, kako se to kaže, premda neslužbeno, poanta je da bi Milović kao čovjek od iskustva i autoriteta dobro došao (i) u svlačionici ako ne za kapetana, jer traka je kod Mije Caktaša, a ono za jednog od lidera u momčadi.

Ozbiljan, odgovoran, a dobar duh. Takav lik je uvijek dobrodošao i treba ga tražiti.

Milović je, sjetit ćete se, posljednje dvije sezone igrao za belgijski Oostende, koji mu je ponudio produženje ugovora, ali pod novim, tanjim korona-uvjetima pa Milović to nije prihvatio. Radije čeka nešto bolje.

Iz Hajduka je u otišao u zimu 2016. u Kinu, u Chongqing Lifan, boravio je kasnije kratko na posudbi u Osijeku, pa se plasirao u Belgiju. Splet okolnosti da nije produžio otvara (mu) vrata u Hajduku, hoće li kroz njih proći, vidjet ćemo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

11. listopad 2020 16:52