StoryEditorOCM
Hajdukšala, ili?

U Hajduku je euforično dočekan, skroz je pao u drugi plan, a sada je poslao zanimljivu poruku

Piše SPORT SD
23. prosinca 2023. - 11:40

U ljeto je na Poljud stigao kao veliko pojačanje, navijači su bili oduševljeni. Tadašnji trener Ivan Leko je o njemu rekao: ‘Da mi je prije dva mjeseca netko rekao da će on doći u HNL, rekao bih mu da je lud!"

Riječ je, pogodili ste, o Vadisu Odjidji-Ofoeu. Prvi nastup za Hajduk je upisao već u Superkupu protiv Dinama, kada je odigrao 20-ak minuta. Samo tjedan dana kasnije, protiv istog protivnika je odigrao većinu drugog poluvremena, Hajduk je tada okrenuo derbi i slavio s 2:1, a Odjidja je svoju dobru igru okrunio asistencijom Rokasu Pukštasu za konačni gol. Pohvale na njegovu igru su bile beskrajne, izgledao je kao pravo pojačanje.

Dolaskom Karoglana pao je u drugi plan, trebao je biti jedan od najboljih igrača Bijelih, ali minute dobiva na kapaljku. Na Instagramu je objavio sliku s natpisom: "Nitko nije rekao da će 2024. biti njihova godina. Napokon ste svi naučili lekciju."

image
Screenshot/Instagram

Iako je ispod slike stavio nekoliko emotikona smijeha, što govori da je možda samo proslijedio šalu, a možda i igrač Bijelih ne gaji velike nade za iduću godinu.

s Hajdukom ima ugovor do kraja sezone, uz opciju produljenja na još jednu sezonu, iako se čini da vjerojatno do toga neće doći, ako stvari ovako nastave.

34-godišnji veznjak je prije Hajduka igrao za brojne velikane, od kojih se ističu Anderlecht, HSV, Brugge, Norwich, Legia, Olympiacos i Gent.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 17:55