StoryEditorOCM
Hajduksilvijo Čabraja

Trener Lokomotive nakon poraza: ‘Hajduk je ozbiljna momčad. Derbi? Sve je moguće‘

Piše F. V.
23. rujna 2023. - 21:51

Trener Lokomotive Silvijo Čabraja je nakon poraza na Poljudu od Hajduka (0:1) na konferenciji za medije kazao.

- Bilo je to egal prvo poluvrijeme, Hajduk je možda imao više udaraca, ali nije izradio nijednu pravu šansu. Izlaskom Mudražije koji je bio out šest-sedam tjedana, dakle nije mogao fizički dugo izdržati i već je imao žuti karton, do gola je Hajduk bio znatno bolji. Na kraju smo i mi imali par šansi. U zadnjoj sekundi Tuci imao je loptu na unutarnjoj strani stopala. Hajduk je zasluženo pobijedio, dao je više energije i više truda. Rekao sam prije da bih više volio da je Hajduk prethodne dvije utakmice dobio, nego što ih je izgubio – kazao je Čabraja.

Ova Lokomotiva tijekom dosadašnjeg dijela sezone je ostala bez Luke Stojkovića, Lukasa Kačavende, Sandra Kulenovića...?

- U odnosu na zadnju pobjedu koju smo upisali ovdje nismo imali šest-sedam igrača, otišao je i Aliyu, Cipetić, De Haas... praktično čitava ekipa. Ali mi smo takav klub. Moramo stvarati nove igrače. To je naša stvarnost. Imamo igrače koje moramo proizvesti – kazao je Čabraja.

Kakav derbi očekujete? Može li ovaj Hajduk do naslova prvaka?

- Hajduk je ozbiljna momčad. Čavlina je kako ste i rekli imao par dobrih intervencija, to dosta govori. Hajduk je od 45. do 75. minute bio dosta bolji. Vjerujem da će i Dinamo po svojoj kvaliteti proći s nama. Nedjelja? Sve je moguće – prognozirao je Čabraja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 01:59