StoryEditorOCM
Hajdukglasno šaputanje

Tajnovita žena s Pelješca životna je stijena Nikole Kalinića, ako preuzme struku ‘bijelih‘, imat će posebni zadatak

Piše Sport SD
21. svibnja 2024. - 14:53
Split, 190524. Stadion Poljud. Nogometna utakmica 35. kola SuperSport HNL-a, Hajduk - Gorica. Na fotografiji: Nikola Kalinic.Tom Dubravec/Cropix

Čeka se odluka, ‘bijeli‘ dim s Poljuda. Hoće li se uskoro objelodaniti da je Nikola Kalinić novi sportski direktor Hajduka?

Nikola iza sebe ima uspješnu nogometnu karijeru, ostaje vidjeti kakav će biti dužnosnik. A kakav bi to uspješni muškarac bio, ako iza njega ne stoji prava žena. Vanja Kalinić samozatajna je supruga koja nikako nije jedna od onih žena nogometaša koje se obožavaju eksponirati s povodom i bez njega. Par je devet godina proveo u vezi, a "da" su izgovorili 2013. godine. Trenutno imaju troje djece, sina Matea i kćer Lote, a danas je stigla i malena kćerkica.

No, bez obzira na to što ne voli medijsku pažnju, nešto se o lijepoj Pelješanki ipak zna. U davnom intervjuu koji je dala za "Slobodnu", Vanja je otkrila nekoliko stvari. Obožava modu, rekla je da joj je to najdraži ispušni ventil u rijetkim trenucima kad se može posvetiti samo sebi. Po objavama koje dijeli na društvenim mrežama, rekli bismo da se njezin hobi i vidi. Odjeća nije usklađena samo na njoj, već i na djeci, a sumnjamo kako je Nikola zadužen za to.

Zbog Nikoline su se karijere često selili, do Firence, Manchestera, kad je igrao za engleski Blackburn, a živjeli su i u Dnjipru u Ukrajini. Međutim, prije zajedničkog života, Vanja je puno godina provela sama.

- Iz moje skromne biografije s ponosom volim istaknuti to što sam s petnaest godina otišla iz roditeljskog doma i četiri godine živjela sama dok nisam maturirala. Sigurno je to razlog zbog kojeg sam sazrela prije no drugi. Kad smo se Nikola i ja zaljubili, bili smo praktički još uvijek tinejdžeri, tako da je ostatak moje biografije usko vezan uz njegovu karijeru - kazala je samozatajna supruga.

A kakav je Nikola na modnim terenima?

- On kao tipično muško, sve mu je dobro i isto, pa tako da mu se pred očima pojavim u bijeloj majici, a nakon toga u haljini s kristalima, on ne bi primijetio razliku. Komentar bi bio tko i svaki put: ‘To ti je čudo, jesi li gotova?’ - kroz smijeh je tada rekla Vanja. 

Uz Nikolu nogometaša odradila je vrhunski posao, ako preuzme struku ‘bijelih‘, bit će to i za nju neki sasvim novi ‘level‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 05:43