StoryEditorOCM
Hajduksva imena poznata

Stigla je i službena objava: Hajduk odredio kojih 28 igrača ide na pripreme, šestorica ostaju u Splitu, zna se i zašto

Piše Sport SD
8. siječnja 2024. - 14:44

Nogometaši Hajduka danas nešto iza 13 sati otputovali su prema Istri gdje će odraditi središnji dio priprema za nastavak sezone. Jutros su hajdukovci pod vodstvom trenera Mislava Karoglana i njegovog stručnog stožera odradili posljednji trening na Poljudu, a zatim su se zaputili prema Umagu koji će biti njihova pripremna baza do 20. siječnja. 

Trener Karoglan na središnji dio priprema poveo je sljedećih 28 igrača: 

Lovre Kalinić, Ivan Lučić, Borna Buljan, Raul Bezeljak, Dominik Prpić, Mihael Žaper, Anthony Kalik, Vadis Odjidja Ofoe, Nikola Kalinić, Marko Livaja, Yassine Benrahou, Noa Skoko, Fahd Moufi, Josip Elez, Niko Sigur, Rokas Pukštas, Leon Dajaku, Filip Krovinović, Dino Mikanović, Filip Uremović, Aleksandar Trajkovski, Roko Brajković, Laszlo Kleinheisler, Zvonimir Šarlija, Šimun Hrgović, Bruno Durdov, Emir Sahiti, Filip Čuić. 

U Splitu ostaju raditi Luka Vušković, Ivan Dolček, Tino Blaž Lauš i Ivan Ćubelić, kao i Ferro kojem predstoji još tri do četiri tjedna rehabilitacije nakon operativnog zahvata. U Vuškovićevom slučaju čeka se odluka Tottenhama za nastavak njegove karijere, Ćubelić i Lauš idu na posudbe u partnerske klubove, a za Dolčeka bi uskoro trebala doći i službena objava o nastavku karijere u novoj sredini. 

Dario Melnjak rehabilitaciju nakon operacije koljena također nastavlja u Splitu, a Ismael Diallo sudjeluje na Afričkom kupu nacija s reprezentacijom Obale Bjelokosti. 

Podsjetimo, Hajduk će u okviru središnjeg dijela priprema odigrati četiri pripremne utakmice, a prva je na rasporedu već u utorak s početkom u 17 sati protiv slovenskog prvoligaša Aluminij Kidričevo. Nakon toga Bijeli će odmjeriti snage s mađarskim Fehervarom (12. siječnja), slovenskim Koperom (17. siječnja) te poljskim Slaskom (20. siječnja). 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 08:15