StoryEditorOCM
HajdukTresu se okviri

Stativa Pukštasa, pa greda Lovrića! Ni Hajduk, ni Dinamo, ni Osijek, evo tko je najveća ‘pegula‘ u domaćem prvenstvu

Piše I. R.
9. studenog 2023. - 19:25

Stativa Rokasa Pukštasa, pa greda Kristijana Lovrića! Tresli su se okviri na Opus Areni. Na koncu smo vidjeli samo jedan pogodak, onaj Marka Livaje, ali lako ih je moglo biti još. Samo da je bilo malo sreće. Centimetri su presudili.... Ali tko je najveća pegula u domaćem prvenstvu?

Nisu to ni Hajduk, ni Dinamo, ni Osijek, već – Rijeka. Oni su, naime, okvir gola zatresli čak osam puta prema SofaScoreu. Daleko više od svih ostalih. Usporedbe radi, Slaven Belupo, Dinamo, Lokomotiva i Rudeš zajedno imaju pogođenih sedam stativa ili greda. Ili ako ćete u prijevodu – imali su puno više sreće.

Nakon Rijeke, drugo mjesto na ovoj ljestvici „nesretnika” dijele Hajduk, Osijek i Istra 1961. Svi su po pet puta tresli okvire. Osijek i Hajduk po jednom u njihovom jučerašnjem međusobnom okršaju. Slijede Gorica, Varaždin i Slaven Belupo s po tri. Dinamovi igrači blizu pogotku u ovoj kategoriji bili su dvaput. Za glavu su se najmanje hvatali igrači Lokomotive i Rudeša. Oni su vratnice pogađali samo jednom.

image

HNL pegule

screenshot/SofaScore
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 18:57