StoryEditor
HajdukProblemi

Novi izazov za Damira Burića: gostovanje u Zaprešiću preskaču tri vezna igrača Hajduka

Piše R.R.
3. prosinca 2019. - 00:03

Kako i kada će Hajduk biti kompletan? Dobro pitanje jer kako se bliži kraj polusezone problema zbog kartona ima na sve strane. Protiv Rijeke nije bilo standardnog stoperskog para Ardiana Ismajlija i Stefana Simića, a sljedeće subote protiv Intera nedostajat će gotovo cijeli vezni red.

Treći žuti karton u Jadranskom derbiju dobili su Mijo Caktaš, Darko Nejašmić i Hamza Barry. Kičma sredine momčadi. Kako sastaviti vezni red? To je pravo pitanje, defenzivnih veznih ima, vraća Anthony Kalik, tu je Stanko Jurić, Dino Beširović, mogli bi se postaviti ispred obrambenog bedema. A kreacija? Tu će biti problem, ako se oporavi u potpunosti Filip Bradarić jedan je problem riješen. Možda bi ovo mogla biti prava prilika i za Tonija Teklića, da se iskaže kao "desetka", odmah iza napadača. I Bassel Jradi se može povući na bok, u sredinu terena. Ima igrača, ima izbora, ali ih treba posložiti.

Novi izazov za Damira Burića i njegove suradnike, na treninzima tijekom tjedna morat će dobro posložiti sredinu terena, vidjeti u kojoj će impostaciji stajati. Zanimljiv rebus, a iznad svega traže se bodovi kojim bi se zadržao korak na vrhu, na drugom mjestu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

26. rujan 2020 07:24