StoryEditorOCM
Hajdukjoš malo pa nestalo

Navijači Hajduka napadaju novi rekord, evo kada će se prodavati posljednjih 600 ulaznica za susret protiv Lokomotive

Piše Sport SD
7. prosinca 2023. - 15:09

Nastavlja se veliki interes za gostujuće utakmice Hajduka. Navijači "bijelih" na gostovanju u Puli srušili su povijesni rekord Alda Drosine, a sada bi isto mogli učiniti i u Kranjčevićevoj. Sutra, s početkom u 17:30 Hajduk će u utakmici 18. kola SuperSport HNL-a dočekati Lokomotiva.

Iz zagrebačkog prvoligaša potvrđeno je da su karte za utakmicu gotovo rasprodane, odnosno da ih je ostalo još 600. Za gostujuću istočnu tribinu nema više karata, već su preostale ulaznice za "domaću", zapadnu tribinu. Očekuje se da će i na njoj također dominirati navijači splitskog kluba, kao što je to uvijek slučaj na Hajdukovim utakmicama u Kranjčevićevoj.

Blagajne u Kranjčevićevoj nastavljaju s radom danas od 14 do 18 sati, a cijena karte za jednu ulaznicu na zapadnoj tribini je 10 eura. Očekuje se velika navala navijača Hajduka, koji bi tako mogli srušiti još jedan rekord. Dosadašnji rekord također drži utakmica Lokosa sa Splićanima. Bilo je to u listopadu prošle godine kada je Lokomotivu protiv "bijelih" gledalo 4369 gledatelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 09:23