StoryEditorOCM
Hajduknije loše, nije malo

Navijači čekaju dvije ‘bombe‘, a što o tome kaže pouzdani Transfermarkt? Imaju i točne postotke za Džeku i Rakitića

Piše Sport SD
29. lipnja 2024. - 14:41

Hajdukovci se polako zahuktaju na pripremama za novu sezonu. Bliži se odlazak u slovenski Bled. A bliže se i pojačanja. Sve glasnije se šuška o dolasku Edina Džeke iz Fenerbahčea. Navijači nakon sinjskog zazivaju još jednog dijamanta na Poljudu. Svakog dana se redaju glasine, manje ili više pouzdane informacije.

Uz njega, spominje se i dolazak legendarnog hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića. Kako se piše na sve strane, slavni dvojac je tako osvanuo i na Hajdukovoj stranici na Transfermarktu pod rubrikom dolasci. Džeko i Rakitić za sada su jedini koje najpoznatija stranica za nogometne transfere povezuje s Bijelima. A daju i ‘točne‘ postotke...

image
AFP

Po Transfermarktu, izgledi da Dijamanta vidimo u bijelom dresu su čak 72 posto. Njegova vrijednost je 2.7 milijuna eura. No, igračka vrijednost na terenu, u vrhu napada Gattusove momčadi bila bi višestruko veća, zlata vrijedna što se pogodaka tiče. Toga je Hajduku kronično nedostajalo u prošloj razočaravajućoj sezoni.

image
screenshot/Transfermarkt

Što se Rakitića tiče, poznata njemačka stranica daje još veće izglede za to da će odjenuti Hajdukov dres – visokih 76 posto. Prekaljeni veznjak osnažio bi hajdučki vezni red, a zaigra li i Ivan Perišić, bio bi to zaista ‘zastrašujući‘ trio.

‘Vecchietto a chi‘? Talijane je mučilo isto pitanje o Džeki koje sad mori i hajdukovce, ali on je dao jasan odgovor

Čeka se Džeko, ali mnogi tvrde da je on najbliže Poljudu; sad je Ivan Rakitić odgovorio na pitanje koje svih zanima

Pucali bi od iskustva jer Džeki je 38 godina, a Rakitiću 36. Kombinirao bi to Gattuso s mladima, pa se navijači već polako ‘lože‘. Sanjaju ono što Bijelima već godinama izmiče...

image
screenshot/Instagram/Marko Bralić
image
AFP
image
AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. lipanj 2024 14:42