StoryEditorOCM
HajdukKLADIONICE

Lekini složni momci će razvaliti Lokomotivu, možda joj uvale i petardu, a na golu Marka Livaje nećete se baš obogatiti

Piše Marko Bilić
23. rujna 2023. - 16:11

Navijači Hajduka, večeras u Poljudu ćete uživati. Tako kažu kladionice. Za bookmakere dileme nema, Bijeli će pobijediti Lokomotivu. I to ne pobijediti nego - razvaliti. Jer, male ćete novce zaraditi ako se kladite i na pobjedu od dva gola razlike.

No, krenimo redom. Kvota na pobjedu Hajduka je tek 1.35, remi "piza" čak 6.00, dok bi vam slavlje "Lokse" u Splitu na svaki uloženi euro donijelo 11 puta veći iznos. Da će Hajduk zabiti gol cijeni se na mizernih 1.05, a da neće na velikih 6.00.

U ponudi je, naravno, i hendikep. Kladite li se na trijumf Lekinih složnih momaka od dva gola razlike nećete se previše obogatiti, kvota je 3.20. Bookmakeri ne vjeruju previše u bilo kakve izglede gostiju iz Zagreba pa vam nude za klađenje čak i petardu, laganih pet razlike za Hajduk (hendikep 0:4).

image

pametno se kladite

Duje Klaric/Cropix/Cropix

Što mislite tko bi trebao zabiti barem jedan gol? Pogodili ste. Na Livaju je koeficijent tek 1.90, nećete si ni tu previše financijski usrećiti. Sljedeći potencijalni strijelac za Hajduk, barem ga tako kladionice vide, je Sahiti (2.70), a ako ćete potegnuti da će Krovinović zabiti... to će vam donijeti 3.20 puta više od uloženog. I ovo govori koliko Hajduku fali - napadač...

image
Damir Krajac/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 06:57