StoryEditorOCM
Hajdukdruštvene mreže

Ivan Perišić podijelio video s Nikolom Kalinićem, ovo je ostvarenje ‘mokrih snova‘ svih navijača Hajduka, samo da se....

Piše Sport SD
7. prosinca 2023. - 10:44

Hrvatska je pobjedama u zadnja dva kola kvalifikacija izborila Europsko prvenstvo, a ždrijeb nas je smjestio u skupini B s Španjolskom, Italijom i Albanijom.

Vidjelo se koliko Ivan Perišić nedostaje Hrvatskoj u kvalifikacijama, ali njegov oporavak od teške ozljede ide brže nego očekivano, svi se nadaju da će moći zaigrati na Euru.

Hrvatskoj će ovo biti četvrti put zaredom da igra protiv Španjolaca na Euru, dva puta u skupini (2012, 2016) i jednom u osmini finala (2021). Na Euru 2016. godine u Poljskoj i Ukrajini Hrvatska je slavila rezultatom 2:1, a strijelci su bili Ivan Perišić i Nikola Kalinić.

image
Screenshot Instagram/Nikola Kalinić

Kalinićevu majstoriju protiv Španjolske, zabio je petom za izjednačenje, podsjetila je i UEFA, podijelila je video gola na svojim društvenim mrežama. 

Video pogledajte OVDJE.

Ivan Perišić podjelio je video s Nikolom Kalinićem, ovo je ostvarenje ‘mokrih snova‘ svih navijača Hajduka, samo da se to ponovi u dresu Hajduka, pa onda što više puta.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2024 00:06