StoryEditorOCM
HajdukSreća i veselje

Hajdukovci posjetili Centar ‘Juraj Bonači‘, Livaja ovaj put fotografirao, a i štićenici Centra iznenadili svoje idole

Piše SPORT SD
20. prosinca 2023. - 20:24

Predblagdansko je vrijeme, vrijeme dobrih djela. Igrači Hajduka su tim povodom u suradnji sa sponzorom kluba "Toyota Auto Čondić" uveselili štićenike Centra za odgoj i obrazovanje "Juraj Bonači", objavio je klub.

Prvotimci "bijelih" Marko Livaja, Lovre Kalinić i Josip Elez su stigli u posjet štićenicima doma. Štićenici, njih pedesetak, pripremili su sjajnu kulisu za hajdukovce. Sreća, veselje i pjesma nisu prestajali u sat vremena koliko je trajao posjet, a svi zajedno imali su priliku pogledati i posebnu predstavu koju su štićenici Centra priredili za svoje goste. 

- I nama igraju emocije kad vidimo s koliko ljubavi i želje su nas dočekali ovdje. Zadovoljstvo nam je prisustvovati ovakvim stvarima, s Hajdukom sam tu bio prije 10 godina na otvaranju igrališta, sad sam opet tu s njima i zaista sam radostan i punog srca. Napravili su predstavu za nas, domišljati su, odlično su se snašli u ulogama i stvarno ih je bilo gušt gledati - kazao je Hajdukov kapetan Lovre Kalinić ovom prigodom. 

image
Robert Matic/Hajduk.hr

- Svi živimo za naš Hajduk, moji korisnici sve svakodnevno prate tako da je ovo veliko iznenađenje za njih. Njima je najbitnije da su im došli igrači, da smo ovdje svi zajedno i dijelimo radost u ove predblagdanske dane. Svi imamo otvorena srca i svi smo jedni za druge. Kao što svi dišemo za Hajduk - emotivna je bila ravnateljica Centra Snježana Čotić. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 16:35