StoryEditorOCM
Hajdukkrećemo

Hajduk kreće na pripreme, velika je bitka za poziciju stopera, evo kako trenutno stoji priča s Awaziemom

Piše S. A.
25. lipnja 2023. - 14:57

Hajduk je zaokružio uvodni dio priprema, pozdravio Mravince, možda im se vrati ako zatreba tijekom ljeta, Mravince ih uvijek rado primaju i čekaju, ali to je bilo to, zasad, uvodni dio, hvala Slogi i idemo dalje.

Nakon utakmice protiv Širokog Brijega (1:1) u Poljudu, iza zatvorenih vrata, u ponedjeljak je i trening „bijelih” kod kuće na poljudskom stadionu, pa se poslije ručka, u popodnevnim satima kreće na udarni dio treniranja: pravac Slovenija, Bled.

Kod stopera je posebno zanimljivo, Awaziem nije blizu, jer ima jačih ponuda za posudbu nego što bi Hajduk bio spreman platiti, slično je bilo lani s Ferrom, sjetite se, Benfica ga je poslala u Nizozemsku, pa se Ferro na zimu vratio...

Sad Boavista diktira uvjete, unosnije joj je Awaziema dalje posuđivati u Francusku ili Španjolsku, a Hajduk ne bi platio dva milijuna eura otkupa. Bi nešto manje. I to je sad ono što se čeka, a dok ga god na stranicama svojim, na internetu, „bijeli” nisu pozdravili sa „Chido, hvala i sretno”, dotle Awaziem ostaje otvoreno pitanje. I nada tinja.

No, kod stopera je velik dobitak nastup Dominika Prpića koji je bljesnuo prije par mjeseci pa zbog ozljede nestao cijelo proljeće. Evo opet Prpića, njegova igra s Jurić-Petrašilom u stoperskom paru protiv Širokog važan je događaj. Jer, u idućoj sezoni treba otvarati vrata i mlađima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 02:18