StoryEditorOCM
Hajduknovi golgeter

Filip Čuić se pokazao jak adut u kaznenom prostoru: ‘Šteta što nisam zabio još koji gol, bilo je prilika‘

Piše Sport SD
7. srpnja 2023. - 19:53

Najbolji je strijelac priprema zajedno s Markom Livajom je zabio dva zgoditka, mladi Filip Čuić se vratio s posudbe i pokazao da se jako dobro snalazi u kaznenom prostoru.

- U pravu ste ono što sam odigrao sam zadovoljan, ali uvijek može bolje, ali ono minuta što sam dobio sam dobro iskoristio sam i zadovoljan sam s time. Šteta što nisam zabio još koji gol, bilo je prilika, ali eto, dobra su i ova dva do sada

Nadaš li se ostanku u Hajduku?

- Pa nadam se svemu, moje je raditi, a sve drugo je na treneru i stožeru. Ja se nadam ostanku i da ću dobiti što više minuta.

Prošle sezone si bio u Radomlju kako ti se sada čine, jesu li bolji ili lošiji?

- Dobri su, ja imam tu baš nekoliko dobrih prijatelja. Meni je tu stvarno bilo jako dobro, zabio sam pet golova. Želim im svu sreću u novoj sezoni.

Ako ne ostaneš u kadru prve momčadi bili se volio vratiti u Radomlje?

- Pa vidjet ćemo sve, Hajduk i Radomlje imaju tu potpisanu suradnju, treba sve vidjeti, ima još dosta vremena, vidjet ćemo kako će se sve završiti

Ovo su ti prve pripreme s Hajdukom, kako to vidiš?

- Ovo su mi prve prave pripreme s Hajdukom, treba sam biti na još dvije, ali jednom je bila korona, drugi put ozljeda, tako da sam sada na početku s Hajdukom. Osjeća razliku u odnosu recimo na Radomlje, ovo je razina više, trudimo se iz treninga u trening, dajemo sve od sebe da budemo što bolji kako bi sezonu završili bolji na tablici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 14:03