StoryEditorOCM
Hajduknema im ravnih

Društvene mreže gore, dijeli se kultno priznanje navijača Dinama: ‘Torcida je najbolja, oni to rade na poseban...‘

Piše Sport SD
24. svibnja 2023. - 11:15

Sve je spremno za finale Supersport Hrvatskog nogometnog Kupa u Rijeci. Momčadi Hajduka i Šibenika odradili su sinoć treninge na Rujevici i jedva čekaju početak utakmice. Bijeli su veliki favoriti, Šibenik je u teškoj situaciji, ispali su iz lige, ali igra se na jednu utakmicu i sve je moguće.

Navijači Hajduka razgrabili su sve ulaznice koje su im bile na dispoziciji, a jutros je iz Splita krenuo Bili vlak za Rijeku. Jedan detalj s ukrcavanja na splitskom kolodvoru otkrio je dio atmosfere koja nas čeka u finalu. Bit će živo u Rijeci, nema sumnje da će Torcida prirediti spektakl u finalu Kupa.

A društvene mreže - gore. Svašta se nađe na njima, i aktualnih momenata, ali zaziva se i povijest.

image
Screenshot

Pojavio se tako i stari novinski članak u kojem navijač Dinama nakon derbija priznaje da je Torcida najbolja u zemlji:

- Javljam se povodom derbija Dinamo - Hajduk odigranog 17. IX. Navijam za Dinamo i na neki način član sam BBB-a, ali mislim da bi svi mi, dragi moji tifosi, morali priznati sebi i drugima da je Torcida daleko najbolja u zemlji. Možemo svi mi navijati ovako ili onako, zapaliti 2 ili 50 baklji, ali Torcida će opet biti najbolja. Jer oni to rade na neki poseban način koji se ne može opisati. Treba osjetiti njihovo navijanje.

Što nam se tek sprema večeras?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 22:24